|

Контура е студио за графички дизајн, кое нуди целосна услуга во областа на: креативниот дизајн, високо квалитетното печатење и професионалната доработка на производите. Создаваме креативни решенија за клиенти од широк опсег на индустрии и деловни субјекти.
Ги споделуваме нашите знаења, вештини и искуства.

Имаме голема желба да бидеме одлични во својата работа и да растеме заедно со нашите клиенти. Секој проект претставува нов предизвик во кој се впуштаме со ентузијазам, со цел да создадеме уникатна, дизајнерска стратегија која соодветствува на вашите потреби. Заедно со вас работиме на исполнување на вашите цели.

 

Дозволете ни да ви помогнеме визуелно да ја раскажете вашата приказна.

 

Моментално нашата веб-страница е во изработка. Ве молиме посетете ја повторно во блиска иднина!

Во меѓувреме, контактирајте нè, ќе ни биде мило да соработуваме.

+ 389 (0)2 614 60 59

М. Теодосиј Гологанов бр.132, 1000 Скопје